Zamieszczone przez natash
Jak by ktoś potrzebował programik Etka wersja 7.0 polska wer
Zwiń
X
-
Ściągnąłem ETKA 7.3 International z peb.pl, nie było tam żadnej instrukcji jak to instalować, ale wyboru za dużego niema, jeden plik .exe i .txt z serialem. Zainstalowałem na D. Odpalam niby działa, ale piszę że nieaktualne, okazało się że trzeba datę w systemie cofnąć do stycznia 2011. Ok, odpaliło się.
Jak zaktualizować bazę danych części, bo kompletnie nie mam pojęcia. Plik do torrenta który jest powyżej, tylko dla zarejestrowanych :/
Komentarz
-
-
Walczę z etką na win7 64 bit... zainstalowałem 7.3 ale problemy były z hardlockiem i nie dało sie w ogole uruchomić... gdzieś poczytałem że powinno zadziałać ver. 7.0 .. zainstalowałem... updaty zainstalowałem niby wszystko ok, język zmieniłem, ale dziala tylko Audi i VW .... skoda i seat jak chcę wybrać wyskakuje hardlock: error 1 ! ... pomoże może ktoś jak to zrobić ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelpapWalczę z etką na win7 64 bit... zainstalowałem 7.3 ale problemy były z hardlockiem i nie dało sie w ogole uruchomić... gdzieś poczytałem że powinno zadziałać ver. 7.0 .. zainstalowałem... updaty zainstalowałem niby wszystko ok, język zmieniłem, ale dziala tylko Audi i VW .... skoda i seat jak chcę wybrać wyskakuje hardlock: error 1 ! ... pomoże może ktoś jak to zrobić ?słyszałem,że ktoś na virtualnej maszynie to odpalił ale nie mam dowodów
Mam 7.0 i u mnie hula bez problemów i update też jest.
Komentarz
-
-
Jak ktos ma 64bit NIE w wersji starter czy home to pobiera sie ze strony MS wirtualna maszyne oraz xp mode.
7.3 smiga bez problemow na win7 64bit tylko, ze w xp mode. Pierwsze aktualizacje etki trwaja wiekiVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez irek6Dane niedostępne w programie ElsaWin!
inne informacje działają?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Raczej nie działają tylko schem. elektryczne. Jak przeglądam pozostałe funkcje programu to szereg różnych rzeczy jest, nie orientuję się jeszcze w terenie ale tylko dla schematów jest komunikat brak danych.
Próbowałem znaleźć np. wymianę świec zapłonowych ale nigdzie tego nie widzę.
Jeszcze przy okazji pytanie o Etos. Czy jest to lepszy program od Etka? Zainstalowałem Etos 4.0.0 i też mi nie działa w pełni, nie wiem czy mam dalej szukać przyczyny czy go wywalić jak mam Etkę. (po uruchomieniu programu i po wyborze modelu samochodu nie podświetla się przycisk "dalej").
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentno to jeżeli dobrze zainstalowałeś, to coś musi Ci brakować w bazie
A skąd masz bazę :?:
Pozostaje tylko otwarte pytanie odnośnie Etos
Komentarz
-
-
bo jest chyba zaimplementowany w elsie jako nagłówek
ale treści nie masz do tego
poszukaj na peb.pl->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentmoże temat nie o elsie, ale mam problem z nią
wyskakuje mi błąd 80004005
jakoś tak:
error 80004005: Nieokreślony bład
Source:unknown
Description: not availableZamieszczone przez abstinenturuchomić się da, natomiast jak chce wprowadzić dane albo co innego kliknąć to cały czas wyskakuje
windows xp
Dużo czasu upłynęło
Czy zna ktoś odpowiedz na to pytanie :idea:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz